Laroche Vin & Tapas

Restaurang

Sedan 2002

La Roche föddes ur en gemensam passion om en spansk restaurang i Malmö mellan två vänner då den ena har spansk påbrå och den andra erfarenhet från att ha jobbat många år i Spanien samt att de båda hade en lång erfarenhet av restaurangbranschen trots deras unga ålder vid tidpunkten då La Roche öppnade.

Den gemensamma kärleken till Spanien och dess matkultur lever vidare…

 

En bit av Spanien

På La Roche har vi serverat spansk mat och spanska viner i mer än 10 år i en familjär
miljö med en förstklassig service. Med stor ära och stolthet har vi fått varit med och
påverka restaurang Malmö.

Populariteten har vuxit för varje år, något som vi ser som ett bevis på att våra kunder trivs hos oss.

Att skapa en atmosfär där människor trivs är något som vi alltid hållit väldigt högt. Vi tror på att personalen har en mycket viktig del i detta. Därför har det varit viktig för La Roche att alltid arbeta med människor som har en naturlig läggning för service yrket, och som själv trycker det är roligt med mat, dryck och människor.

Spansk Matkultur / Tapas

På La Roche har vi som målsättning att jobba i den mån det går med spanska råvaror och servera spanska rätter. På menyn hittar man spanska specialliter som, Gambas al ajillo, Calamares a la Romana, Patatas Bravas och Pata Negra med många flera…

Vi försöker också sätta vår egen prägel på rätterna, Serrano enrollado con queso de cabra, våra Pinchos de pollo är exempel på rätter som blivit väldigt populära på La Roche.

Vi ser det som en stor utmaning att hela tiden hitta nya rätter och en ambition om att utveckla rätterna hela tiden, på en lagom nivå så gästerna alltid kan känna igen sig men också får chansen att prova något nytt. Vi försöker byta menyn minst 3-4 gånger om året och på så sätt får möjligheten att anpassa menyn efter säsongen.

Allmänt har vi en ambition att servera god mat och god dryck till människor som gillar god mat och god dryck. Där inspirationsnivån sker i ljuset av enkelhet och där råvaran får vara i centrum.

.